top of page

КОЛЕДНА ФОТОСЕСИЯ

 

1. ФОТОСЕСИЯ В СТУДИО С ДЕКОРИ- до 1ч.30мин.

Цена:160лв.

 

ВКЛЮЧВА:

  • 10 обработени кадъра

  • смяна на 3 декора

  • индивидуални снимки на детето

  • снимки с родителите

  • дрехи и аксесоари (само за децата)

  • дигитални файлове

  • ретуш (само на децата, където е необходимо)

 

 

Всеки следващ кадър (над 10-тия) е на цена 15лв.

Цена за допълнителни корекции: 10лв. за корекция. 

ЦЕНАТА Е ЗА ЕДНО СЕМЕЙСТВО!

Фотосесиите ще започнат от 27.10.22г. и ще приключат на 22.01.23г.

Всички семейства запазили час преди 09.12.22г. ще получат снимките си до празниците. 

Моля, не закъснявайте за личната си фотосесия, в противен случай ще си отнемете от полагащото Ви се време!

 Добре е да сте 5мин. преди началния час!

ОБЩИ  УСЛОВИЯ:

1.Носете допълнителни чисти обувки за Вас и децата Ви с които ще се снимате на декорите.

2.При желание да се снимат други хора (роднини или приятели) с Вас, освен семейството Ви, се запазват два последователни часа, като 15 минути преди края на първата фотосесия, се включва семейството от втората фотосесия за общите Ви кадри, след което продължаваме с тях.  

Хора, които няма да участват в заснемането на фотосесията, моля да изчакват извън студиото (в хотела има топло фоайе с кафе-бар).

3.Осигурете наглеждане на децата си в моментите, в които ще подбирате кадрите, които ще закупите.

Цялото студио е с изградени декори, поради което моля да бъдете внимателни, най-вече децата за да избегнем излишни инциденти. При нарушаване целостта на някой от декорите, аксесоарите или дрехите по невнимание от Ваша страна се заплаща стойноста на повредения предмет. Времетраенето на фотосесията е межди 40-60минути, след което което ще разполагате с 20мин. за избор на кадри!

4.Спазвайте времето за избор на кадрите си (20мин), след Вас чакат и други!

В случай, че се наложи да отмените сесия, моля да ни предупредите минимум ден преди денят Ви за фотосесия. Има чакащи за Вашето място!  Срокът за обработка на кадрите е 10 РАБОТНИ дни! 

5.След заснемане на фотосесията получавате бележка с датата на която ще изпратим на имейлът Ви обработените кадри. Снимките се изпращат ДО КРАЯ НА ПОСОЧЕНИЯ ДЕН! НЯМА ТОЧЕН ЧАС!

6.Често клиенти искат по една снимkа свързана със събитие преди датата на изпращане. НЕ ИЗПРАЩАМ СНИМКИ ПРЕДИ ДАТАТА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ (нямам физическа възможност). В екстремни ситуации услугата се заплаща двойно от стойноста на фотосесията Ви, като кадрите се изпращат след 2 работни дни от датата на фотосесията.

7. Клиенти с подаръчни ваучери, не запазили час за фотосесия в рамките на 10 дни от получаването му, и с изтекла дата на ваучера, няма да могат да се възползват от услугата ни! 

Обработката на снимките е включена в цената и съдържа: подобряване на качеството на изображението, контраст, цветност, лек ретуш на кожата (само на детето) и изрязване. Всяка допълнителна корекция над тези се заплаща на цена 7лв.  Не правя корекции на вече обработени и изпратени кадри, всичко се уточнява на място в студиото и се записва в бланката Ви към графа "Корекции"!  Разполагам с дрехи за деца до 4г.възраст. Добре е да носите по-зимни връхни дрехи и обувки за единия от декорите. Всяко семейство запазило час след 13-ти декемви ще получи снимките си януари месец! Тази година студиото ще работи и през седмицата

 

 С Работно време:

         Пон-Пт :  8:00 - 19:30 часа

        Събота:    8:00 - 13:30 часа

Неделя:  почивен ден

За повече информация и запазване на час, може да се свържете с нас като се обадите на телефоните изписани в отдел Контакти  или изпратите запитване. 

Ако ви харесва работата ми, може да:

bottom of page