Коледна фотосесия

 

1.ФОТОСЕСИЯ В СТУДИО С ДЕКОРИ- до 1ч.30мин.

Деца от 1м. до 10г. - Цена: 100лв. (10 обработени кадъра)

Всеки следващ кадър (над 10-тия) е на цена 9лв. 

Цена за допълнителни корекции: 5лв. за корекция

2.ФОТОСЕСИЯ НОВОРОДЕНИ- до 2ч.30мин.

 Новородени 0-11дни Цена: 180лв.(10 обработени кадъра)

Всеки следващ кадър(над 10-тия) е на цена 17лв.

Цена за допълнителни корекции: 5лв. за корекция.

 

Фотосесиите ще започнат от 22.10.21г. Декорите ще са налични до 16.01.22г.

Всички семейства запазили час преди 26.11.21г. ще получат снимките си до празниците. 

Моля, не закъснявайте за личната си фотосесия, в противен случай ще си отнемете от полагащото Ви се време. Добре е да сте 5мин. преди началния час.

Носете допълнителни чисти обувки за Вас и децата Ви с които ще се снимате на декорите.

При желание да се снимат други хора (роднини или приятели) с Вас, освен семейството Ви, се запазват два последователни часа, като 15 минути преди края на първата фотосесия, се включват клиентите от втората фотосесия за общите Ви кадри, след което продължаваме с тях.  

Хора, които няма да участват в заснемането на фотосесията, моля да изчакват извън студиото (в хотела има топло фоайе с кафе-бар).

Осигурете наглеждане на децата си в моментите, в които ще подбирате кадрите, които ще закупите.

Цялото студио е с изградени декори, поради което моля да бъдете внимателни, най-вече децата за да избегнем излишни инциденти. Времетраенето на фотосесията е межди 40-60минути, за деца над 1месец и до два часа и половина за новородени.

Спазвайте времето за избор на кадрите си (15мин), след вас чакат и други!

В случай, че се наложи да отмените сесия, моля да ни предупредите своевременно, има списък с чакащи за Вашето място. Срокът за обработка на кадрите е 15 РАБОТНИ дни! След заснемане на фотосесията получавате бележка с датата Ви на получаване. Това е датата в която ще получите снимките си на имейла, който сте ни оставили.Снимките се изпращат ДО КРАЯ НА ПОСОЧЕНИЯ ДЕН! НЯМА ТОЧЕН ЧАС! Често клиенти искат по една снимkа свързана със събитие преди датата на изпращане. НЕ ИЗПРАЩАМ СНИМКИ ПРЕДИ ДАТАТА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ (нямам физическа възможност). В екстремни ситуации услугата се заплаща двойно от стойноста на фотосесията Ви, като кадрите се изпращат след 2 работни дни от датата на фотосесията.

Обработката на снимките е включена в цената и съдържа: подобряване на качеството на изображението, контраст, цветност, лек ретуш на кожата (на детето) и изрязване. Всяка допълнителна корекция над тези се заплаща на цена 5лв. Единият от декорите ни тази година предлага и по-специфична обработка, представляваща прозорец с пейзаж, за която обработка се доплаща допълнително!  Не правя корекции на вече обработени и изпратени кадри, всичко се уточнява на място в студиото! Разполагам с дрехи за деца до 5г.възраст. Добре е да носите по-зимни връхни дрехи за единия от декорите. Всяко семейство запазило час след 10-ти декемви ще получи снимките си януари месец! За повече информация и запазване на час, може да се свържете с мен като се обадите на телефоните изписани в отдел Контакти  или изпратите запитване. 

Ако ви харесва работата ми, може да: