Работно време:
Свържете се с мен:

Петък-Събота (с предварителна уговорка)

Неделя: Почивен ден

Тел: +359 88 954 5124, 

        +359 88 555 9753

Имейл: dara.staikova@gmail.com

Адрес:

гр.Пловдив,

ул.Константин Нунков 13а

В хотел "Интелкооп"

ет. 3 офис 7

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Google Places Icon
Dara Photography

Коледна фотосесия

 

1.ФОТОСЕСИЯ В СТУДИО С ДЕКОРИ- до 1ч.30мин.

Деца от 1м. до 10г. - Цена: 80лв. (10 обработени кадъра)

Всеки следващ кадър (над 10-тия) е на цена 7лв. 

Цена за допълнителни корекции: 5лв. за корекция

2.ФОТОСЕСИЯ НОВОРОДЕНИ- до 2ч.30мин.

 Новородени 0-30дни Цена: 120лв.(10 обработени кадъра)

Всеки следващ кадър(над 10-тия) е на цена 11лв.

Цена за допълнителни корекции: 5лв. за корекция.

 

Фотосесиите ще започнат от 18.10.19г. Декорите ще са налични до 12.01.20г.

Моля да не закъснявате за личната си фотосесия, в притивен случай ще си отнемете от полагащото Ви се време. Добре е да сте 5мин. преди началния час.

Носете допълнителни чисти обувки за Вас и децата Ви с които ще се снимате на декорите.

При желание да се снимат други хора (роднини или приятели) с Вас, освен семейството Ви, се запазват два последователни часа, като 15 минути преди края на първата фотосесия, се включват клиентите от втората фотосесия за общите Ви кадри, след което продължаваме с тях.  

Хора, които няма да участват в заснемането на фотосесията, моля да изчакват извън студиото (в хотела има топло фоайе с кафе-бар).

Осигурете наглеждане на децата си в моментите, в които ще подбирате кадрите, които ще закупите.

Цялото студио е с изградени декори, поради което моля да бъдете внимателни, най-вече децата за да избегнем излишни инциденти. Времетраенето на фотосесията е межди 40-60минути, за деца над 1месец и до два часа и половина за новородени.

Спазвайте времето за избор на кадрите си (15мин), след вас чакат и други!

В случай, че се наложи да отмените сесия, моля да ни предупредите своевременно, има списък с чакащи за Вашето място. Срокът за обработка на кадрите е 20 РАБОТНИ дни! Често клиенти искат по една снимkа свързана със събитие преди датата на изпращане. НЕ ИЗПРАЩАМ СНИМКИ ПРЕДИ ДАТАТА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ (нямам физическа възможност). В екстремни ситуации услугата се заплаща двойно от стойноста на фотосесията Ви, като кадрите се изпращат след 2 работни дни от датата на фотосесията.

Обработката на снимките е включена в цената и съдържа: подобряване на качеството на изображението, контраст, цветност, лек ретуш на кожата (на детето) и изрязване. Всяка допълнителна корекция над тези се заплаща на цена 5лв.  Разполагам с дрехи за деца до 5г.възраст. Добре е да носите по-зимни връхни дрехи за единия от декорите. Всяко семейство запазило час след 23-ти ноември ще получи снимките си януари месец! За повече информация и запазване на час, може да се свържете с мен като се обадите на телефоните изписани в отдел Контакти  или изпратите запитване. 

Ако ви харесва работата ми, може да: