top of page
Graphic Spiral

БРЕМЕННИ

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Препоръчителен период за заснемане на този тип фотосесия е когато коремчето е достатъчно добре оформено-

7ми-8ми месец. Фотосесията е с времетраене 60мин. ( за студийна фотосесия), и до 2ч.30мин. за външна. Времето за избор на кадрите е до 30мин. Клиента е задължен да изпрати референтни кадри на желаните от него визии.  Така ще ни ориентирате какво Ви допада. Може да носите и свои дрехи, както и подсказка за пола на бебето или снимка от видеозон. Повечето от студийните визии биват заснемани без обувки, това важи и за партньорът Ви. Добре е да носите и обувки, по желание. Не се допускат клиенти по декорите с мръсни обувки! За общите Ви кадри носете бяла (черна) риза или блуза за партньорът Ви, както и сходни модели и цветове ако желаете снимки с Ваши дрехи, препоръчваме те да бъдат без щампи. Необходимо е да сте с подходящо бельо! Задължително носете телесно или бяло бельо! Ако Ви допадат визиите с тъмни дрехи, носете и черно бельо. Не препоръчвам шарено. Студиото разполага с всичко необходимо за заснемането на този тип фотосесия - рокли, аксесоари, драперии и т.н. Не е необходимо да носите Ваши.

Обработката на снимките е включена в цената и включва: подобряване  качеството на изображението, контраст, цветност, лек ретуш на кожата и изрязване. Всяка допълнителна корекция над тези се заплаща на цена 10лв. НЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ корекции на снимки, вече изпратени, без да е било упоменато в графа „корекции“ желанието Ви.

За повече информация и запазване на час, може да се свържете с мен като се обадите на телефоните изписани в отдел Контакти или изпратите запитване. 

Ако ви харесва работата ми, можете да:

bottom of page