Абитуриенти

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

                                                    ВЪНШНА ФОТОСЕСИЯ- до 1ч.30мин.

           Цена: 180лв. (15 обработени кадъра) Всеки следващ кадър (над 15-тия) е на цена 12лв.                    Цена за заснемане на събитието в ресторант: 100лв. на час.

           Цена за допълнителни корекции: 5лв. за корекция.

Записванията за този тип фотосесия започват година преди събитието. За  запазени дата и час се счита след внасяне на 50% капаро от сумата за фотосесия. От индивидуалната фотосесия се изпращат само обработените кадри, които сте закупили (от индивидуалната ф-сесия не изпращам необработени кадри). Минималното време за заснемане на събитието в ресторанта с роднините е един час.За  това време се заснемат между 100

и 150 необработени кадъра. Мястото на фотосесията е по-желание на абитуриента.  Ако нямате набелязано такова, то се уточнява след като сте ми изпратили желаната от вас визия. Заснетата вече фотосесия се обработва и се изпраща в срок до 1месец.

Обработката на снимките е включена в цената и съдържа: подобряване на качеството на изображението, контраст, цветност, лек ретуш на кожата (на абитуриента) и изрязване. Всяка допълнителна корекция над тези се заплаща на цена 5лв.  За повече информация и заспазване на час, може да се свържете с мен като се обадите на телефоните изписани в отдел Контакти или изпратите запитване. 

Ако ви харесва работата ми, можете да: