top of page

Абитуриенти

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Очакайте скоро обновените ни предложения!

 

Записванията за този тип фотосесия започват година преди събитието. Часът Ви се запазва след предварително капариране на фотосесията в размер на 25% от цената.  Минимума кадри, които може да закупите са 15 обработени по Ваш избор. Във фотосесията не са включени необработени кадри!

Мястото на фотосесията е от изключително значение за цялостния изглед на кадрите Ви. Избира се спрямо визията (рокля, аксесоари, грим, прическа) с моя помощ. Избягвам да снимам на места като стария град (с изключения на къщи-музей), градската градина, зелени и гористи местности. Важно е да изберем среда, която ще пасне на елегантната Ви визия. Такива места могат да бъдат интериори и екстериори.

Заснетата  фотосесия се обработва и се изпраща в срок до 15 работни дни.

Обработката на снимките е включена в цената и съдържа: подобряване на качеството на изображението, контраст, цветност, лек ретуш на кожата (на абитуриента) и изрязване. Всяка допълнителна корекция над тези се заплаща на цена 10лв.  За повече информация и заспазване на час, може да се свържете с мен като се обадите на телефоните изписани в отдел Контакти или изпратите запитване. 

Ако ви харесва работата ми, можете да:

bottom of page