top of page
Graphic Spiral
 • Как да запазя час?
  За да запазите час за фотосесия е нужно да се свържете чрез изписаните в раздел ''контакти'' телефони или да изпратите запитване. За запазен час се счита само, когато в съобщението Ви е изписано дата, час и това, че сте записани. Често клиента не довършва диалога в чата и счита, че е запазил час. Преди да ни оставите информация за пол и възраст на дете, име и телефон за връзка диалога не е приключил и не сте записани.
 • Какво е (CCT)?
  ТУК може да намериш повече информация относно CCT техниката.
 • Може ли да се снимаме с приятелско семейство?
  При желание да се снимат други хора (роднини или приятели) с Вас, освен семейството Ви, се запазват два последователни часа. 15 минути преди края на първата фотосесия, се включват клиентите от втората фотосесия за общите ви кадри, след което продължаваме с тях. Хора, които няма да вземат участие в сесията или обгрижването на децата докато избирате снимките си, моля да изчакат във фоайето на хотела където има кафене.
 • Има ли точен час на получаване на снимките ми?
  Преди да си тръгнете ще получите картонче с дата на получаване на снимките си с цел да не я забравите. Пазете го! Не мога да Ви отговарям ако ме питате по телефона. Не винаги документите са в мен! Няма конкретен час на изпращане. В повечето случай това става късно следобед или вечер поради факта, че работя често до 20:00 часа. Не ми пишете или звънете да питате кога ще ги получите, ако не е минал ден от датата Ви. Не се е случвало да не се изпратят в точния ден. Ако има технически или друг проблем лично ще ви позвъня за да ви информирам.
 • Коя е най-подходящата възраст за фотосесия на НОВОРОДЕНО?
  фотосесиите на НОВОРОДЕНИ се заснемат максимум до 15-ти ден на бебето. Това е възраст в която то е в най-успания си период, не се влияе от колики, не е наддало на килограми, пластично е и могат да се правят позите, които виждате в портфолиото ми. Бебета след 30тия си ден НЕ СЕ ВОДЯТ НОВОРОДЕНИ и няма как да се получи желания резултат. Не препоръчвам възрастите между 1-ви и 4-ти месец за заснемане на фотосесия. Ако се притеснявате да изведете детето си на толкова ранна възраст, по-добре изчакайте до 5тия му месец и тогава елате. Идеята на фотосесията е да се получат красиви снимки от които и Вие и аз ще сме удовлетворени. Моя отговорност е щом влезете в студиото и ми поверите детето си, аз да го запазя невредимо до края на фотосесията, както и да запечатам най-хубавите му моменти. За тази цел ми е необходимо спокойтвие, както от Ваша страна, така и от моя. Излишната припряност се усеща от детето и разконцентрира и мен! Моля, ако сте решили да направите подобен тип фотосесия на новороденото си бебче да се заредите с търпение (отнема между 2 до 3часа), както и да ми се доверите! Вашите деца са също толкова ценни и за мен, защото чрез тях изразявам себе си.
 • Какво става ако не можем да дойдем а сме запазили час?
  В случай, че сте запазили час, но поради една или друга причина не можете да дойдете, моля да се свържете с мен МИНИМУМ ДЕН ПРЕДИ СЕСИЯТА, за да отменим или преместим часът Ви.
 • Къде да намеря информация за видовете фотосесии?
  Информацията с подробности за различните видове сесии е описана с всяка една категория (новородени, бременни, деца, абитуриенти, художествена)
 • Къде се намира студиото?
  Адреса на студиото, както и телефоните са изписани в facebook страницата, както и тук в раздел „Контакти“. Има и карта за навигация. Студиото е В САМИЯ ХОТЕЛ ИНТЕЛКООП, на рецепцията ще ви упътят.
 • Ако съм с детска количка, къде мога да я оставя?"
  До студиото се стига по стълби, няма асансьор, затова ако сте с количка може да я оставите до рецепцията.
 • Колко по-рано за сесия трябва да дойда?
  Моля бъдете 5 минути по-рано за сесията си а не 15 по-късно. Всяка минута закъснение след уговорения час извзема от Вашето време за нея и ако се наложи се намалят декорите като брой, защото след Вас чакат и други клиенти.
 • Трябва ли да носим допълнителни обувки?
  Влизайте в студиото с чисти обувки а престоя е или с калцуни, боси или с допълнителен чифт обувки ако носите за сесията. Отнася се и за децата. Всичко това е с цел Вашите деца да са в хигиенична обстановка (повечето си играят по пода).
 • С какви дрехи да сме облечени ние и децата?
  Ако се чудите какви дрехи да вземете за себе си или децата, разгледайте албумите ни и в зависимост от възрастовата граница се ориентирайте по декорите като цветова гама. Не носете прекалено шарени или с анимациони герой дрехи, не са подходящи. Ако ще се снимате заедно с децата е добре да сте в един стил и тон.
 • Предлагате ли дрехи за децата?
  Предлагаме дрехи и аксесоари за деца до 1година. За момичета до 5-6 години имаме официални рокли, а за момчета до 2-3 години официални елеци а папионки. Добре е да носите и Ваши.
 • Кога си избираме снимките, които да закупим?"
  След приключване на фотосесията имате на разположение 15 МИНУТИ ЗА ИЗБОР НА КАДРИТЕ, които ще закупите. Моля, НЕ ПРОСРОЧВАЙТЕ ВРЕМЕТО, защото влизате в часа за следваща сесия или в моето работно в студиото.
 • Има ли кой да гледа децата ни докато избираме снимките си?
  Ако единият родител избира снимките, моля другия да наглежда детето/цата, с цел да не се наранят а и с цел да съхраним студиото (често родителите ги оставят сякаш са на игрална площадка в парка. ПРИ ИНЦИДЕНТ ОТГОВОРНОСТА Е ВАША!
 • Как и след колко време си получаваме снимките?
  Закупените кадри Ви се изпращат в електронен вариант след 15 работни (20 работни за коледните) дни. ЛИНКА Е С ВРЕМЕТРАЕНЕ 7 ДНИ СЛЕД ИЗПРАЩАНЕТО МУ и ако не го изтеглите в този период, снимките се самоизтриват ЗА КОЕТО НИЕ НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ. Необходимо е само да разархивирате папката.
 • До кога снимките се пазят при Вас?
  След получаването и свалянето на снимките ТРЯБВА ДА МИ ВЪРНЕТЕ ОТГОВОР, ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД. СЛЕД ТОВА СЕСИЯТА ВИ СЕ ИЗТРИВА ПРИ МЕН. Поради тази причина снимките се избират в студиото веднага след заснемане на фотосесията.
 • Мога ли да получа допълнително снимки след като е минало време?
  Не изпращам допълнително снимки след сесия. Решавайте на място.
 • Може ли да ми изпратите само една снимка преди датата на получаване?
  Често клиенти искат по една снимkа свързана със събитие преди датата на изпращане. НЕ ИЗПРАЩАМ СНИМКИ ПРЕДИ ДАТАТА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ (нямам физическа възможност). В екстремни ситуации услугата се заплаща двойно от стойноста на фотосесията Ви, като кадрите се изпращат след 2 работни дни от датата на фотосесията.
 • Какво включва обработката?
  В бланката която попълвате за избор на кадри има графа „корекции“. В нея ако имате допълнителни желания (извън стандартните за обработка) за корекции ги записвате, като за всяко едно има допълнителна такса от 5лв. за брой. В тази възка не ползвайте преди сесия лъщящи кремове за лице след което да желаете премахването на това. При обработката на снимките се подобрява качеството, цветноста, контраст, изрязване където е необходимо и характерните за новородено или бреманна сесия премахване на драскотини, пъпчици и петна. Всичко останало са екстри: намаляне размера на краката, ръцете, премахване на торбички под очите, целулит, окосмяване, изравняване на тен, бръчки, поставяне на коса и т.н.
 • Може ли да се снимам с мъжът ми на бременна фотосесия?
  Да, може! Ако имате по-голямо дете, също може да се снима с Вас!
 • Може ли да направим допълнителни корекции на снимка която вече съм получила?
  НЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ корекции на снимки, вече изпратени, без да е било упоменато в графа „корекции“ желанието Ви.
 • Предлагате ли външни фотосесии?
  Да, организираме и фотосесии навън. За повече информация може да се обадите на телефоните изписани в отдел ''контакти''или да ни изпратите съобщение.
 • Снимате ли събития?
  Снимам абитуриентски балове. Летния период мога да поемам ангажименти за кръщенки, като снимам само събитието в църквата.
 • Предлагате ли подаръчни ваучери?
  Да, предлагам подаръчни ваучери за бременни, новородени о-30дни, деца 40дни-1г. Ваучер може да закупите от студиото ни с предварително уговорен ден и час.
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
bottom of page